Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Tunçeri Eski basketbolcu Elif Şen İfşa Etmişti! Dava İlgili Son Dakika Gelişmeleri Yaşandı!

Kerem Tunçeri'nin Aslı Enver'i aldattığı mesajlaşmaları ifşa eden Elif Şen, davalık olmuştu. Tunçeri'den gelen hamle ile davanın düştüğü duyuruldu. Eski basketbolcu Elif Şen'i dava etmekten vazgeçti. Peki o dönem neler yaşanmıştı? Magazin gündeminden düşmeyen ikili hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor...

Kerem Tunçeri

Aslı Enver ile ilişki yaşadığı dönemde Kerem Tunçeri'nin Elif Şen ile görüşmeleri ortaya çıkmıştı. Birbirleri ile fotoğraflaştıkları iddia edilen Tunçeri, sevgilisini aldatması ile gündeme gelmişti. Daha sonra Tunçeri'nin Elif Şen'den davacı olduğu ortaya çıktı. Özel mesajlarını yayınladığı gerekçesiyle dava etmişti fakat daha sonra geri adım attığı öğrenildi.

8 Yıl Hapisle Yargılanıyordu

Elif Şen, 8 yıl hapisle yargılanıyordu. Verdiği ifadede pişman olduğunu dile getirmiş ve alkollü olduğunu belirterek istem dışı bir harekette bulunduğunu söylemişti. Dolayısıyla dava ile ilgili çeşitli gelişmeler yaşandı. Ancak bu sefer hamle Kerem Tunçeri'den geldi. Herkes şaşkınlıkla neler olacağını beklerken Tunçeri'nin davayı geri çektiği açıklandı.

Kerem Tunçeri Davadan Vazgeçti!

Kerem Tunçeri, yazdığı dilekçe ile davadan vazgeçtiğini duyurdu. Bu gelişme sonrasında ise bir döneme damgasını vuran olaylar da son buldu. Aslı Enver ile ilişki yaşadığı dönemde başına gelen olay yüzünden ilişkisi de sekteye uğramıştı. Milyonların şaşkınlıkla takip ettiği haberler artık son bulacak gibi gözüküyor. Kerem Tunçeri'den güncel bir açıklama gelecek mi hep birlikte göreceğiz.

Yazar: Haberci
<