Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin'den Büyük İtiraf Geldi! Bu Sahneyi Çekmek Yerine Dublör Kullanmak İstedi!

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinde çekmek istemediği bir sahneden söz etti. Kendisinin yerine dublör kullanması gerektiğini belirtti. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte herkes şok oldu. Aylar sonra gelen itirafla birlikte ünlü isim yeniden gündeme oturdu. Hande Erçel ile oynadığı dizide neler yaşandı?

hande erçel ve kerem bürsin

Sen Çal Kapımı dizisindeki başarılı performansı ile bilinen Kerem Bürsin, herkesi şaşırttı. Dizide yaşanan gelişmelerle birlikte neler olduğu çok soruldu. Öyle ki artık sevilen diziye dair çok fazla soru sorulacak. Çünkü ünlü oyuncudan büyük itiraf geldi. Hande Erçel ile oynadığı dizideki son dakika gelişmeleri gündemde yerini aldı. Oyuncu, diziye dair neler söyledi?

Oyuncudan Büyük İtiraf!

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisindeki bazı sahnelerde dublör kullanma ihtiyacından söz etti. Kendisi, kariyerinin ilk zamanlarında dublör kullanma ihtiyacı hissetmediğini belirtti. Her türlü aksiyonlu sahnede kendisinin üstesinden gelebileceğini vurguladı. Ancak sonrasında Sen Çal Kapımı dizisinde çok daha farklı bir konuma geldiğini anladı.

Dublör Teklifinde Bulundu!

Kerem Bürsin, yaşadığı durumu şu şekilde özetliyor: “10 sene önce başladığımda. Ocak’ta karakterim denize düşecek, hemen yaparım. Her şeyi yapmaya hevesliyim. Son dizimde yine böyle bir sahne vardı. Başkası yapabilir mi onu dedim. Genişten çekersin. Yani hevesim bilmiyorum. Binadan binaya atlamayı kesinlikle yapmak isterim. Ya da helikopterden düşmeyi isterim.”

Yazar: Haberci
<