Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin Yeni Sevgilisini Resmen Hande Erçel'in Gözüne Soka Soka Gezdi!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin için çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Şimdi ise Kerem Bürsin'in yeni aşkı ortaya çıktı. İspanyol şarkıcı ve oyuncu ile birlikte görüntülendi. Peki kendisi gibi oldukça ünlü olan oyuncu kim? Aralarındaki samimiyet gözler önüne serildi.

kerem bürsin

Kerem Bürsin, Hande Erçel'den sonra kendisi de farklı bir aşk ile adından söz ettiriyor. Yeni ilişkisine dair detaylar ortaya çıktı. Pek çok kişi yaşanan gelişmeleri merak etti. Kerem Bürsin, bu sefer kiminle birliktelik yaşıyor? İspanyol oyuncu ve şarkıcı ile aşk yaşadığı iddia edildi. Birlikte çektirdikleri fotoğraf gözler önüne serildi. İkilinin oldukça iyi anlaştığı görülüyor.

Birlikte Görüntülendiler!

İspanyol şarkıcı ve oyuncu olan Stephanie Cayo ile görüntülenen Bürsin, yeni bir aşka doğru yelken açtı. İkili arasındaki samimi görüntüler dikkat çekti. Kerem Bürsin'in bu kadar hızlı yeni bir aşka yelken açması şaşırttı. Hande Erçel de aynı şekilde hızlı şekilde ilişkiye başlayarak herkesi şoka uğratmıştı. Hayranları ikiliyi tanıyamaz hale geldi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrasında Kerem Bürsin'in  yüzündeki gülümseme her şeyi anlatıyordu.

İlişkileri Güzel Gidiyor

Öte yandan Stephanie Cayo ile olan ilişkisinin güzel gittiği ve 34 yaşındaki oyuncu ile sık sık görüştüğü ortaya çıktı. İkilinin gizli şekilde buluştuğu bilgisi de eklendi. Bakalım yakın zamanda ortak bir paylaşım yapacaklar mı? Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Yazar: Haberci
<