Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Kerem Bürsin Yeni Filmi ve Partneri Belli Oldu! İşte Kerem Bürsin Yeni Filminin Yayın Tarihi..

Kerem Bürsin'in yeni filmi yakında çıkıyor. Disney Plus'ta yayınlanacak filmde güzel oyuncu ile başrol oynayacak. Hande Erçel'den sonra yeni bir aşka başlayan Bürsin, şu sıralar film projesi ile adından söz ettirmekte. Peki hangi oyuncu filmde kendisine eşlik edecek?

kerem bürsin

Bir süredir ekranlarda görmediğimiz Kerem Bürsin, şu sıralar Hande Erçel ile olan eski ilişkisi ve yeni sevgilisi ile gündeme gelmekte. Dolayısıyla kendisinin sanat alanında ne gibi faaliyetlerde bulunacağı merak konusu olmuştu. Şimdi ise ortaya çıkan gelişmelerle birlikte oyuncu hakkında bazı bilgiler verildi.

Disney Plus Filminde Oynayacak!

Kerem Bürsin'in Disney Plus ile anlaştığı ve bir filmde yer alacağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun partnerini öğrendiğinizde ise şok olacaksınız. Kimse bu ikilinin yan yana geleceğini tahmin etmiyordu. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde..

Pınar Deniz ile Partner Oldu!

Kerem Bürsin, Pınar Deniz ile partner oldu. Dolayısıyla iki başarılı oyuncunun beraber oynaması şimdiden milyonların dikkatini çekmiş vaziyette. Filmin ismi henüz belirtilmedi fakat yaz aylarına kadar çekimlerin başlaması ve hızlı şekilde tamamlanması bekleniyor. Son zamanlarda İspanya'da bulunan Bürsin, oyuncu arkadaşının daveti ile Paskalya etkinliklerine katılmıştı. Yargı oyuncusu Pınar Deniz ile başrol oynayacak olması büyük ses getireceğe benziyor.

Yazar: Admin
<