Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in Aşkı Tamamen Kurmacamıydı? Kerem Bürsin ve Hande Erçel İlişkinin Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in neden ayrıldığı ortaya çıktı. İki oyuncu da kariyeri için mi birbirinden vazgeçti? Kerem Bürsin dönmek istese de Hande Erçel'in cevabı net. Birbirlerini takipten de çıktılar. Sosyal medyada fotoğraflar da silindi ancak ayrılıkları hala tam anlamıyla aydınlatılmamıştı.

hande erçel ve kerem bürsin

Sen Çal Kapımı dizisi setinde tanışan ve daha sonra sevgili olan ikili, bir süredir birlikteydi. Ancak şaşırtıcı şekilde ayrıldılar ve sevenlerini hayal kırıklığına uğrattılar. Yaklaşık bir yıllık ilişkileri boyunca dikkat çeken ikili, son zamanlarda ayrılıklarına dair çeşitli iddialar ile gündeme geliyorlar. Neden ayrıldıkları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Hande Erçel Dönmek İstemiyor!

Kerem Bürsin'in dönmeye niyeti olduğu belirtilse de Hande Erçel'in kariyerini seçtiği iddia edildi. Hal böyle olunca ikilinin tam anlamıyla ayrılmalarına neden olan etkenlerin menajerleri olduğu öğrenildi.

Menajerleri Ayrılmalarını İstemiş!

Her iki oyuncunun menajeri de ayrılmaları konusunda aynı fikirde bulunmuş. Oyuncular ise baskı nedeniyle ayrılmak zorunda kalmış. Kariyerleri açısından daha iyi olacağı düşüncesi ile ikilinin ilişkisi sona erdi. Bu gelişme ile birlikte oyuncuların takipçileri büyük hayal kırıklığı yaşadı. Son zamanlarda dikkat çeken bu olaya dair bilinmeyenleri aktardık. Ayrıca evlenecekleri dahi konuşulmaktaydı. Şimdi ise aşkları yarım kaldı.

Yazar: Haberci
<