Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin ve Hande Erçel İkilisi GÜndeme Bomba Gibi Düştü!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sen Çal Kapımı dizisinden sonra ekranlarda gözükmeyen ikili, önemli bir başarı elde etti. Popülerlikte sınır tanımayan oyuncular hakkındaki haberi görenler çok sevindi. Peki hangi ödülü kazandılar?

Kerem Bürsin Hande Erçel Arasındaki Gerilimde Murat Dalkılıç Payı!

Sen Çal Kapımı dizisindeki başarılarından sonra Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in hala konuşulduğunu görüyoruz. Ünlü isimler, sevgili oldular ve adlarından daha fazla söz ettirdiler. Şu sıralar herhangi bir projede yer almasalar da sosyal reytingleri göz kamaştırıyor. Adba'nın yaptığı araştırma sonrasında ise ünlü oyuncular hakkında sevindiren bir gelişme yaşandı.

Popülerlikte Birinciler!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in popülerlik konusunda birinci olduğu görülüyor. En Popüler Kadın Oyuncu seçilen Hande Erçel, Instagram'daki aktifliği ile de gündeme geldi. Ayrıca Kerem Bürsin de En Popüler Erkek Oyuncu seçildi. Genel olarak sosyal medya reytinglerini araştıran ve rapor sunan Adba, iki ismin de zirvede olduğunu belirtiyor.

Dizi Hala İzleniyor!

Sevilen dizinin yurt dışında da pek çok ülkede izlendiği bilinmekte. Bu nedenle iki oyuncunun global anlamda büyük bir kitlesi bulunuyor. İkilinin ilişki yaşaması da bu popülerliği ikiye katlamış vaziyette. Bakalım yakında yeni bir proje ile karşımıza çıkacaklar mı? Bu oldukça merak edilen bir soru.

Yazar: Admin
<