Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Birbirine Girdi! Kerem Bürsin Çılgına Döndü!

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel'in aynı maçta görüntülenmesi gündeme düştü. Fenerbahçe'nin basketbol maçında gözüken ikili hakkında neler söylendi? Hande Erçel ve Bürsin'in ayrıldığı iddia ediliyordu. Şimdi ise Dalkılıç'la görüntülendiler. İşte Kerem Bürsin'in de merak ettiği bu gelişmeye ilişkin yapılan açıklamalar...

Kerem Bürsin Hande Erçel Arasındaki Gerilimde Murat Dalkılıç Payı!

Murat Dalkılıç ve Hande Erçel'in Fenerbahçe basketbol maçında gözükmesi şok ettirdi. Çünkü ikilinin yıllar öncesinden ayrıldığı biliniyor. Hande Erçel, bir süredir Kerem Bürsin ile aşk yaşamakta. Dolayısıyla ikisinin aynı maçta görüntülenmesi büyük soru işaretleri oluşturdu. Oyuncunun hayranları ise bu duruma anlam veremedi. Acaba barışacaklar mı veya dostluklarını sürdürecekler mi soruları soruluyor. İkiliden henüz açıklama gelmedi.

Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in arasının açıldığına yönelik ifadeler dikkat çekmişti. Evlerini dahi ayırdıkları söylenince yaşanan bu gelişme şaşırttı. Şimdi ise Erçel ile Murat Dalkılıç aynı yerde görüntüleniyor. Bu gelişmenin sebebi soruldu fakat sosyal medya üzerinden henüz bir açıklama yapılmadı.

Kerem Bürsin Tepki Gösterdi mi?

Öte  yandan Kerem Bürsin'in konuyla ilgili neler söyleyeceği merak ediliyor. Çünkü henüz tam anlamıyla ayrılmadıkları ifade edilmekte. İkili konuya dair suskunluğunu korusa da yakın zamanda bu gelişmeye ilişkin bir şeyler söylenmesi bekleniyor. Murat Dalkılıç'ın Hande Erçel ile olan bağlantısı merak edilmeye devam edecek.

Yazar: Haberci
<