Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin Ne Yaparsa Yapsın Hande Erçel İstemiyor! Kerem Bürsin Ne Gibi Hata Yaptı?

Kerem Bürsin ve Hande Erçel arasında yaşanan gelişme dikkat çeken İkili ayrılmıştı fakat şimdi yeniden barışıp barışmadıkları soruluyor. Gelen açıklama ile birlikte merak edilenler yanıt buldu. İşte Kerem Bürsin ve Hande Erçel'den gelen son dakika açıklaması...

hande erçel ve kerem bürsin

Sen Çal Kapımı dizisinde tanışan ve büyük bir aşk yaşayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, bir süre önce ayrılmıştı. İkilinin ilişkisi sona erince herkes neler olduğunu merak etti. Özellikle de son zamanlarda dikkat çekmekte olan ayrılık haberinin detayları ortaya çıktı. Ünlü oyuncuların ilişkisi neden bitti? Kerem Bürsin geri dönmek istiyor fakat Hande Erçel buna nasıl yanıt verecek?

Hande Erçel İstemiyor!

İddialara göre Hande Erçel eski sevgilisine dönmek istemiyor. Neden ayrıldıkları da fazlasıyla belirsizdi. İddialar menajerlerin isteklerinin bu yönde olduğu ve profesyonel kariyerlerine olumsuz etki edeceği yönündeydi. Haliyle dizi bitince aşkları da bitmiş oldu.

Birbirlerini Takipten Çıktılar!

Öte yandan birbirlerini takipten çıktılar ve bu durum izleyicilere olumsuz yansıdı. Ayrıldılar ancak arkadaş kalamadılar. Takipçileri ise ikisini de takip ediyor fakat aralarının kötü olmasına dayanamıyorlar. Bunu da sosyal medyada dile getirmekteler. Kerem Bürsin ve Hande Erçel tekrar bir araya gelir mi bilmiyoruz.

Yazar: Haberci
<