Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin İspanya'da Gündem Oldu! Herkes Bürsin'in Videosunu Konuşuyor!

Kerem Bürsin'in İspanya videosunu görenler gözlerine inanamadı. Kendisinin bir anda yurt dışında viral haline gelmesi şok etkisi yarattı. Ünlü isme dair çeşitli detaylar ve çok daha fazlası paylaşılıyor. İşte Kerem Bürsin'in yer aldığı video ve dünyaca ünlü İspanyol komedyen ile diyaloğu...

Yaz Dizilerinin En Yakışıklı Oyuncuları Belli Oldu! Kerem Bursin Koltuğunu Kaptırmamakta Kararlı!

Kerem Bürsin, bir anda gündeme geldi. İspanya'ya son zamanlarda sık sık gitmekte olan ünlü isim, yakın zamanda orada yeni bir projede yer almak için sabırsızlanıyor. Sırf bunun için İspanyolca öğreneceği dahi belirtilmekte. İspanya'nın ünlü komedyenlerinden biri olan Paz Padilla ile çektiği video çok konuşuldu.

İspanyol Komedyenle Video Çekti!

Şehir şehir gezmekte olan Paz Padilla, İspanya'nın ünlü komedyenleri arasında yer almakta. Çektiği video serisinin sonuncusunda Kerem Bürsin ile konuşması viral oldu. Kendisine nereden geldiğini soruyor ve aldığı İstanbul yanıtı sonrasında ünlü isim bir anda viral haline geliyor. 

Dünyaca Ünlü Gazeteler Paylaştı!

Dünyaca ünlü gazete ve siteler, Paz Padilla ve Kerem Bürsin'in yer aldığı videoyu paylaştı. İster istemez viral olan ünlü oyuncu, son zamanlara damgasını vuracak projelerle adından söz ettirmeye hazır. Bakalım yakın zamanda İspanya ve dünyada etkisini göstermesi beklenen hangi dizi ile ekrana gelecek?

Yazar: Haberci
<