Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin, Hande Erçel'den Neden Ayrıldığının Sebebini Resmi Olarak Açıkladı!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ilişkisi sona ermişti. Çiftin tekrardan bir araya gelme ihtimali düşünüldü. Ayrılıklarından bu yana uzun bir zaman geçti. Peki barışacaklar mı? Bu soru çok soruluyordu ve Hande Erçel tarafından yanıt bulmuşa benziyor. İşte ikilinin ayrılıklarına ilişkin son karar...

Kerem Bürsin Hande Erçel Arasındaki Gerilimde Murat Dalkılıç Payı!

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ilişkisinin bittiği geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Medyaya çok fazla yansımayan bu gelişme sonrasında neler olduğu araştırılıyor. Kerem Bürsin'in barışma yanlısı olduğu ancak Hande Erçel'in istemediği iddia edildi. Aralarındaki aşk ile gündeme gelseler de artık konuşmadıkları belirtildi. Peki Sen Çal Kapımı dizisinde tanışan ikili hakkında neler biliyoruz?

İlişki Kesin Bitti!

Kerem Bürsin ve Hande Erçel ayrılığının kesin olarak bittiği söyleniyor. İkilinin bir daha bir araya gelme şansı kalmadı. Yakınları aracılığıyla barışmak istediğini belirten Bürsin, Erçel'den olumsuz yanıt aldı. İkilinin bir ara evleneceği de iddia edilmekteydi. Ancak gelinen noktada eski çiftin ilişkisi için her şey sona erdi.

Neden Ayrıldılar?

İkilinin tartışmaktan mı yoksa kıskançlıktan mı ötürü ayrıldığı merak ediliyor. Çünkü hiç beklenmedik şekilde ilişkilerine son verdiler. Ancak Bürsin'in barışmak istemesi nedeniyle ikilinin ayrılığında tartışmanın ve anlaşmazlığın etkili olduğu düşünülüyor.

Yazar: Haberci
<