Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin Ayrılık Acısına Daha Fazla Dayanamadı! Kerem Bürsin Türkiye'yi Terk mi Edecek?

Kerem Bürsin'den gelen açıklama dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu artık farklı bir ülkede mi yaşayacak? İspanya ile ilişkileri gelişen oyuncu, artık kariyerine Avrupa'da devam edebilir. Dolayısıyla oyuncuyla ilgili merak edilenler yanıt bulacak. İşte son gelişmeler...

hande erçel ve kerem bürsin

Kerem Bürsin'den gelen haber herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncunun son zamanlarda İspanya'ya sık sık gitmesi gündeme gelmişti. Orada sinema dünyasına ait önemli isimlerle görüşmesi de dikkat çekti. Şimdi ise kariyerine orada devam edeceği ve yaşamını İspanya'da sürdüreceği iddia edilmeye başlandı. Ancak gelen son açıklama, oyuncunun hayranlarına rahat bir nefes aldırabilir.

Kerem Bürsin İspanya'da mı Yaşayacak?

Kerem Bürsin'in İspanya'da yaşaması bekleniyordu. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Ünlü isimle ilgili dikkat çeken detaylar çok daha fazla konuşuldu. Yakın zamanda İspanya'da bir projede oynaması beklense de taşınma gibi bir durum söz konusu değil. Özellikle de gazeteci Arif Hür'ün açıklamaları da dikkat çekti.

Kerem Bürsin Ülkesinde Kalacak!

Başarılı oyuncu Kerem Bürsin'in ülkesinde kalacağı ve Türkiye'yi temsil edeceği belirtiliyor. Arif Hür, "İspanyol basını tarafından ortaya atılan bu iddianın gerçeği yansıtmadığını öğrendim. Bürsin'in sözleri çarpıtılmış. Bürsin, ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeyi sürdürecektir. Ama Madrid'e yerleşme gibi bir durum söz konusu değil. Ünlü oyuncunun Türkiye'deki hayranları rahat bir nefes alabilir." açıklaması ile durumu özetler nitelikte konuştu.

Yazar: Haberci
<