Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bürsin ABD'deki Trafik Kazası Geçirdi mi? Kerem Bürsin Hakkında Açıklama Geldi!

ABD'de gerçekleşen trafik kazası sırasında yurt dışında olan Kerem Bürsin, herkesi heyecanlandırdı. Onlarca aracın dahil olduğu ve 6 kişinin öldüğü kazada Kerem Bürsin yaralandı mı? Yetkililerden gelen açıklama ile birlikte milyonlarca kişi güncel bilgilere ulaştı. Kerem Bürsin'in sağlık durumu nasıl?

Yaz Dizilerinin En Yakışıklı Oyuncuları Belli Oldu! Kerem Bursin Koltuğunu Kaptırmamakta Kararlı!

Kerem Bürsin, bir süredir yurt dışında ABD'deki ünlü oyuncunun trafik kazası ile ilişkilendirilmesi şok etkisi yarattı. Başarılı oyuncu, 80 aracın karıştığı trafik kazasında başına bir şey mi geldi diye merak edildi. Dolayısıyla güncel gelişmelere ilişkin merak edilenler kısa süre içerisinde yanıt buldu.

Kerem Bürsin Yaralandı mı?

Başarılı oyuncu adına bir açıklamada bulunuldu. Kerem Bürsin'in o kazaya karışmadığı ve şu an için iyi olduğunun altı çizildi. Dolayısıyla yaralanma iddiaları da asılsız çıktı. Bürsin, son zamanlarda Hande Erçel ile olan aşk ilişkisinin bitmesiyle de gündeme gelmekteydi. Dolayısıyla kendisinin barışma istekleri Erçel tarafından geri çevrilmişti. En azından iddiaların bu şekilde olduğunu söyleyebiliriz. Daha sonra Hande Erçel'in Kaan Yıldırım ile birliktelik yaşamsı şaşırtmıştı. Bu konuya ilişkin kendisinin düşüncesi merak edildi.

Kendisinin Hayatında Kimse Yok

Menajerleri aracılığıyla düzenlenen basın toplantısında ilişkisi hakkında konuşulmuştu. Hayatında kimse olmadığı ve kariyerine devam edeceğinin bilgisi iletilmişti. Dolayısıyla Kerem Bürsin adına yapılan bu açıklama ünlü isim hakkında yeteri kadar bilgi veriyordu.

Yazar: Haberci
<