Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kenan Işık Kim Milyoner Olmak İster Yarışmasına Geri mi Dönüyor? Resmi Açıklama Az Önce Geldi!

Kenan Işık'tan yeni bir haber geldi mi? Sağlık durumu merak edilen ünlü sunucu hakkında arkadaşı canlı yayına çıktı. A Spor'da bazı sorulara yanıt veren Ozan Zeybeyk, Kenan Işık için neler söyledi? İşte merak edilen Kenan Işık gelişmesi ve komada olan ünlü sunucu hakkında son dakika haberleri...

Kenan Işık Kim Milyoner Olmak İster

Kenan Işık'ın 2014 yılından bu yana komada olduğu biliniyor. Sağlık durumu hakkında güncel bilgiler elde edebilmek adına arkadaşına sorular soruldu. A Spor'a katılan Ozan Zeybeyk, söyledikleri ile milyonları şaşırttı. Peki ünlü sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumunda bir gelişme var mı?

Kenan Işık Sağlık Durumu

Ünlü ismin hala komada olduğu belirtiliyor. Ancak her şeye rağmen düzenli olarak bakımları devam etmekte. Besin takviyeleri alıyor ve düzenli olarak sakal traşı oluyor. Kilo kaybı veya y yüzde yara gibi çeşitli sorunlarla karşılaşmış değil. Ozan Zeybeyk'e göre kendisini nasıl hatırlıyorsak hala öyle.

Kenan Işık'a Ne Olmuştu?

Kenan Işık, 2014 yılı Nisan ayında spor yaptıktan sonra saunaya girmiş ve orada bayılmıştı. Başını yere vuran ve beyin kanaması geçiren ünlü isme hızlı şekilde müdahale yapıldı. 4 saat süren ameliyatın ardından sunucunun komadan çıkamadığı bilgisi iletildi. Kanama durdurulsa bile komada kaldı.

Yazar: Haberci
<