Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Kenan İmirzalıoğlu Ucuz Yırttı! Yaptığı Hatanın Farkına Vararak Özür Diledi!

Kenan İmirzalıoğlu'nun şoförü dikkatleri üzerine çekti ve ünlü oyuncu zor bir duruma düştü. Yolun kapanmasıyla birlikte vatandaşlar Kenan İmirzalıoğlu'na tepki gösterdi. Peki kendisi bu olayı nasıl izah etti? Röportaj verilmemesi için yol kapanırken, ortalık bir anda tepki yuvası haline döndü.

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu'nun şoförü, geldikleri yerde kimsenin İmirzalıoğlu ile röportaj yapmaması için ilginç bir yöntem geliştirdi. Yolun girişini araba ile kapadı ancak bu yöntem işe yaramadı. Vatandaşın tepkisini çeken bu gelişme ile beraber pek çok kişi isyan etti. Vatandaş ise yolun neden kapandığını sordu ve insanların mağdur olduğunu söyledi. Dolayısıyla bu gelişme ile  birlikte İmirzalıoğlu'dan açıklama geldi.

Vatandaşlardan Özür Diledi

Kenan İmirzalıoğlu, bunun bilgisi dahilinde yapılmadığını belirtti ve vatandaşlardan tek tek özür diledi. Oldukça sakin bir şekilde konuşan ünlü isim, vatandaşlara olan mahcubiyetini belirtti. Dolayısıyla vatandaş ile arasında sıcak diyalog yaşandı. İki taraf da birbirini anlayış ile karşıladı.

Yardımcısı ile Görüşecek

Öte yandan Kenan İmirzalıoğlu, yardımcısı ile görüşme sağlayacağını da belirtti. Bilgisinin dışında yapılmasından ötürü söz konusu hareket için şoförü ile görüşecek. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu hamle ile birlikte gözler İmirzalıoğlu ve Kobal çiftine yöneldi. İkinci bebeklerini bekledikleri için büyük heyecan yaşıyorlar.

Yazar: Haberci
<