Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kemal Sunal'ın Rol Arkadaşı Tokatçıda Oynayan Emine Karakterini Görenler 18'lik Kız Sanıyor..

Kemal Sunal'ın başroldeki arkadaşlarından biri olan ünlü isim, Emine karakteri ile gündeme gelmişti. Aradan yıllar geçse de kendisi hala 18'lik gibi duruyor. Oyuncu ile ilgili neler biliyoruz? Şok etkisi yaratan bu fotoğrafı görünce sizler de şaşıracaksınız. İşte güzel oyuncunun son hali...

5082511_2.

Yeşilçam'ın sevilen filmlerinden olan Tokatçı, günümüzde keyifle seyrediliyor. Dolayısıyla filmde Emine karakteri ile adından söz ettiren Nazan Saatçi ise gündeme gelmekte. Başarılı oyuncu ile ilgili çeşitli gelişmelere yer verildi. Dönemin güzel isimleri arasında yer aldığı için bugün de zaman zaman akıllara geliyor. Ancak kendisiyle ilgili öyle bir bilgi verildi ki duyanlar şok oldu kaldı.

Nazan Saatçi Hala Çok Güzel!

64 yaşındaki oyuncu, sanki yıllar geçse de güzelliğinden bir şey kaybetmemiş gibi gözüküyor. Nazan Saatçi'nin bu güzelliği karşısında o dönem filmi canlı izleyenler bile şok olarak takip etti. Kemal Sunal ile başrol oynayan ünlü isim, Yeşilçam'ın kıymetli oyuncularındandı. Şu sıralar aynı sıklıkta projelerde yer almasa da adından söz ettirmeyi başarıyor.

tokatci-749.jpg

Film ile Tanınmıştı!

Öte yandan o dönem yayınlanan Tokatçı filmi büyük ilgi görmüştü. Kendisi de bu filmle önemli bir çıkışa imzasını atmıştı. Filmden sonra da çeşitli projelerde yer aldı. Nazan Saatçi'nin sosyal medyada bomba etkisi yaratan pozları ise gözler önüne serildi. Güzelliğinden hiçbir şekilde ödün vermemiş.

Yazar: Admin
<