Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kemal Sunal'a Atılan İtiraflara Karşılık Eşi Gül Sunal Resmi Açıklamada Bulundu!

Gül Sunal, Yeşilçam'ın efsanesi Kemal Sunal ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı bir açıklama ise büyük ses getirdi. Kemal Sunal'ın cimri olduğuna yönelik söylemlere karşı çıkan Gül Sunal, eşinin öyle biri olmadığını söyledi. Üstelik birkaç hatıra ile de bunu doğruladı.

kemal sunal ve eşi gül sunal

Gül Sunal, Youtube kanalı üzerinden yaptığı bir açıklamada eşi ile ilgili yorumlara değindi. Kendisinin ifadelerine göre eşine yapılan cimri olduğuna yönelik ifadeler doğru değil. Üstelik cimri olmadığını kanıtlamak adına çeşitli olaylardan söz etti ve her şeyi seyircinin takdirine bıraktı.

Boş Çek İmzalardı!

Kemal Sunal'ın boş çek imzaladığına yönelik bir ifadede bulunan Gül Sunal, "Kendim çek kullanmayı sevmiyordum. Kaybediyordum ya da unutuyordum. Yıllarca Kemal'in yazdığı çekleri kullandık. Hatta çok ünlü bir mağazanın müdürü buna çok şaşırmıştı, 'Boş senet gibi imzalı çek, kaybetseniz ne olacak' diye sormuştu" ifadelerine yer verdi. Bunu duyan pek çok kişi şaşırdı. Riskli olmasına rağmen Kemal Sunal'ın parayı umursamadan yaptığı hamle dikkat çekmişti.

Cimri İftiralarına Karşı Geldi!

Kemal Sunal'ın cimri olduğu ve hatta cebinde akrep taşıdığı gibi söylemlere karşın Gül Sunal çeşitli örneklerle eşinin nasıl biri olduğunu anlattı. Bu ifadesinden sonra kendisini izleyenler ona hak verdi. Çeşitli gelişmelerle birlikte başka ne gibi hatıralar anlatacak merak ediliyor. İnternet üzerinden düzenli video çekmeyi sürdürmekte.

Yazar: Haberci
<