Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kanal D Hakan Ural'ın Üstünü Çizdi! RTÜK'ten Flaş Hakan Ural Kararı..

Sağlık çalışanları hakkında söyledikleri nedeniyle Hakan Ural'ın RTÜK'e şikayet edildiği ortaya çıktı. RTÜK Başkanlığı'nın konuyla ilgili değerlendirmeleri büyük gündem olacak. Canlı yayında sağlık çalışanları için sert sözler kullandığı gerekçesiyle sosyal medyanın da tepkisini çekmişti.

Kanal D Hakan Ural'ın Üstünü Çizdi! RTÜK'ten Flaş Hakan Ural Kararı..

Hakan Ural, Kanal D'de yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programının sunucularından biri. Yapmış olduğu açıklamalarla gündeme geldi. Sağlık çalışanları için aşağılayıcı sözler kullandığı gerekçesiyle pek çok kişinin RTÜK'e şikayet ettiği belirtiliyor. Sosyal medyada tepki gören ve sağlık çalışanlarını hiçe saydığı gerekçesiyle linç edilen Hakan Ural, konuyla ilgili açıklama yapmadı. Ancak RTÜK üyesinden gelen açıklama sonrasında işler değişti. Peki Hakan Ural ceza alacak mı?

Hakan Ural RTÜK'e Sevk Edilecek!

RTÜK'ün değerlendirmeleri sonrasında Hakan Ural için yaptırım uygulanabilir. Bu nedenle ünlü ismin nasıl bir durumla karşı karşıya kaldığı merak ediliyor. Sağlık çalışanlarını hedef alan nitelikteki açıklamaları dikkat çekmişti. Örnek vererek anlatan Ural, "gözlerini çıkarırsın" diyince büyük tepki gördü. Eylemde olduğu belirtilen doktorlar için uygunsuz ifadeler kullandığı için sosyal medyada hakkında etiket çalışması başlatıldı.

RTÜK Üyesi Açıklama Yaptı

RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı'nın RTÜK Başkanlığı'na başvurduğu öğrenildi. Kendisinin açıklamalarına göre Hakan Ural'ın "şiddet özendirici, iftira ve aşağılama" suçlarından ötürü başvuruda bulunduğu haberi geldi. RTÜK'ün konuyla ilgili nasıl bir değerlendirmede bulunacağı merak ediliyor. Önümüzdeki haftalarda sunucuyla ilgili çeşitli haberlerin yapılması muhtemel gözüküyor. Pek çok kişinin merakla beklediği gelişmeye dair sonuçlar RTÜK tarafından paylaşılacak.

Yazar: Admin
<