Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kadir İnanır Kimse Bu Halde Beklemiyordu! Hayranları Kadir İnanır'ı Görünce Duygulandı!

Kadir İnanır geçtiğimiz aylarda ani bir rahatsızlık geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tedavisi ciddi bir dönem geçirmişti. Aylardır gözükmeyen ünlü oyuncu alışveriş merkezinden çıkarken görüntüleri geldi.

Kadir İnanır

Uzun süre kameraların karşısına geçen Kadir İnanır’ın son hali de şaşırılmasına neden oldu. Kamera karşısında konuşma yapıp gitmesiyle birlikte sevenlerin de yeni hali görmesi sevindiren durum olarak yer aldı.

Usta oyuncu Kadir İnanır Kasım ayında büyük bir rahatsızlık yaşayarak hastaneye kaldırılmıştı. Yer alan rahatsızlığı beyin damarında pıhtı atması sonucunda ciddi bir tedavi zamanına girmişti. Hastaneye kaldırılmasıyla birlikte yakın dostları hastaneye doğru akın etmeye başlamıştı. Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncu yaşanan ameliyat döneminden sonra başarıyla geçti. Ancak uzun süre kameralar karşısına gözükmüyordu.

Kadir İnanır Aylar Sonra İlk Kez Gözüktü

Ameliyat sonrasında uzun süreden beri gözükmeyen Kadir İnanır alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Kadir İnanır’ın son durumla ilgili olarak muhabirler soru sordu. Verdiği röportaj da bilgiler olarak “Sağlığım yerinde, her geçen gün daha iyi oluyorum” diyerek sağlık durumunun iyi olduğunu belirtmesiyle birlikte sevenlerinin de görmesi büyük oranda sevinmesini sağladı. Aylar sonra röportaj veren ünlü oyuncunun da keyifli olduğu da yer aldı. Hastaneye kaldırıldığından itibaren sevenleri tarafından büyük destek verilmişti. Ünlü oyuncuyla ilgili olarak ilerleyen zamanlarda farklı bir yerde görebilecek miyiz merak konusu da yer alıyor. İlerleyen zamanlarda belki de kameralar karşısında bir projeyle görürüz.

Yazar: Haberci
<