Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Kadir İnanır Beyin Kanaması Geçirdi! Sevenleri Son Halini Görünce Göz Yaşlarına Boğuldu!

Kadir İnanır, yaşadığı beyin damarı pıhtı atması sonrasında ameliyata alınmıştı. Bundan aylar sonra ortaya çıkan gelişmeler ise yürek burktu. Ünlü ismin sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır hiç de mutlu gözükmüyordu. Hakkında ortaya atılan iddialar ise büyük ses getirdi.

Kadir İnanır

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, Kasım ayında yaşadığı beyin damarına pıhtı atması sonrasında hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü ismin acil bir şekilde ameliyat edildiği belirtilmişti. Aradan geçen ayların sonrasında sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi. Fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü ismin ruh hali çok merak ediliyor. Yürümekte güçlük çektiği anlar kameralara yansıdı.

Yürümekte Zorlanıyor!

Ünlü ismin eskisine göre daha zor yürüdüğü belirtildi. Bu nedenle güncel gelişmelere göre oyuncunun daha yavaş yürüdüğü görülüyor. Üstelik hakkındaki gelişmeler bunlarla sınırlı değil. Ameliyat sonrası sağlığı kontrol altına alındı ancak önlemlerin alındığı ve hayatına daha düzenli şekilde devam ettiği belirtilmekte.

Mutsuz Görünüyordu

Öte yandan Kadir İnanır'ın mutsuz gözüktüğü de gözlerden kaçmadı. Ünlü isim ile ilgili ortaya atılan çeşitli iddialar ve çok daha fazlası sitemiz üzerinden paylaşılıyor. Modunun düşük olması nedeniyle hayranları da kendisini görünce üzüldü. Bir süredir pıhtı atmasının sonucunda vücudunda meydana gelen değişimlerle yaşadığı da gelen bilgiler arasında.

Yazar: Haberci
<