Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kadir Doğulu'nun Tarikat Açıklaması Akıllara Durgunluk Verdi!

Kadir Doğulu, yaptığı açıklama ile adından söz ettirdi. Tarikat ile ilgili sorulara yanıt veren ünlü oyuncu, makamın kendisine hediye edildiğini belirtti. Tarikattaki makamının manevi olarak çok güçlü olduğunu vurguladı. Aynı zamanda yaşantısına da değindi ve yaşam tarzından söz etti.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül Hangi Tarikat Üyesi! Neslihan Atagül'ün Tarikat Üyeliği Ortaya Çıktı

Kadir Doğulu, muhabirlerin sorduğu çeşitli sorulara yanıt verdi. Kendisi hakkında ifade edilen gelişmelere dikkat çekti. Tarikatla olan bağlantısına da yanıt verdi ve herkesi şaşırttı. O makamın kendisine hediye edildiğini söyledi. Bu gelişmeyle birlikte magazincileri evine davet etti ve kapısının herkese açık olduğunu söyledi. Manevi duygudan beslendiklerini ve yaşam tarzı ile de kendisine layık görüleni yaşadıklarını belirtti.

Makamın Hediye Edildiğini Söyledi!

Kadir Doğulu, yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı. O makamın kendisine hediye edildiğini belirtti. Bunu korumak için ise yaşamına dikkat ettiklerini söyledi. Doğulu, “Bunlar çok değerli konular. Konu değil bu. Bu bir maneviyat. Biz de çok değerli bir söz var. Parayla imanın kimde olduğu belli olmaz. Bize bu makam hediye edildi. Biz de yaşantımızda elimizden geldiğince evimizle, işimizle, duruşumuzla göstermeye çalışıyoruz zaten. Benim komşum bilir akrabalarım bilir. Bu havası atılacak bir şey değil. Bu bir makam." sözlerine yer verdi.

Hava Atmadığını Söyledi!

Maneviyatın havasının atılmayacağını ve böyle bir şey yapmadığını belirtti. Kadir Doğulu'nun ifadesinden sonra pek çok kişi kendisi hakkında merak edilenleri öğrenmiş oldu.

Yazar: Haberci
<