Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kaan Yıldırım Yaza Bomba Gibi Geldi! Hande Erçel'den Sonra Dergilere Kapak Oldu!

Kaan Yıldırım'ın dergi için verdiği özel pozlar çok konuşuluyor. Ünlü isim, öyle bir şekilde gündeme geldi ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Kıvırcık saçlarının yanı sıra giydiği kıyafetler de gündem oldu. Öte yandan GQ Türkiye dergisi için hangi pozları verdiği ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Kaan Yıldırım

Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, yer aldığı projelerle beraber oldukça güzel izlenim bıraktı. Ünlü isim, şimdi ise GQ Türkiye'nin yeni sayısı için kamera karşısına geçti. Verdiği pozlarla resmen adından söz ettirdi. Kıvırcık saçlarıyla bambaşka bir imaja sahip olduğunu doğruladı. Üstelik giydiği kıyafet ile de kombinine ayrı bir renk kattığı görülüyor. Mucize Doktor ile bir anda gündeme gelen oyuncu, pandemi sürecinde bu dizi ile çok konuşulmuştu. Öte yandan aşk hayatında da inişli çıkışlı olduğu görüldü.

Dergiye Özel Pozlar Verdi!

Oyuncu, dergi için verdiği pozlarla bir kez daha adından söz ettirdi. Yakın zamanda yeni projelerde yer alacağı biliniyor. Tüm bunların yanı sıra kendisinin pozları kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tutuldu. Hayranları, onun yeni imajını çok beğendi.

GQ Türkiye Dergisinden Açıklama!

GQ Türkiye dergisi, yaptığı açıklamada Kaan Yıldırım'ı oldukça güzel tanıttı. Dergide yazan “Kaan Yıldırım’ın belki özel hayatının çok konuşulması belki canlandırdığı karakterler, belki de sadece tesadüf eseriyle olduğundan bambaşka bir izlenimi var. Kaan Yıldırım, Dior’un yazar Jack Kerouac’ın On The Road kitabından ilhamla yaratılan dünyasında kendi hikayesinin kahramanı olarak GQ Türkiye Yaz 2022’de.” yazısı büyük ses getirdi.

Yazar: Haberci
<