Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İzzet Yıldızhan Alişan'ı Dolandırdı mı? Alişan Belgeleri İle Açıkladı..

Geçtiğimiz sene koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş’ı kaybeden Alişan, hafta sonu Sabah’a verdiği röportajda yasadığı acı dolu günleri anlattı. Ünlü sanatçı, kardeşi yoğun bakımdayken Hülya Avşar, Demet Akalın ve Çağla Şikel gibi isimlerin kendisini asla yalnız bırakmadığını söyledi.

0x0-alisanin-zor-gunumde-parami-verin-diye-tutturdu-dedigi-kisinin-kimligi-ortaya-cikti-bakin-hangi-unlu-sanatciym-1642515181729.

Ayrıca Alişan, kardeşini kaybettiği dönemde iptal ettiği konserler nedeniyle yerine çıkan sanatçının kendisinden kaporayı almadan sahneyi çıkmadığını ve acılı gününde o kişinin kendisinden para istediğini aktarmıştı. 2. Sayfa programının sunucularına göre Alişan’ın iddia ettiği kişi İzzet Yıldızhan.

Alişan : Kardeşimin Ölümünün 12. Gününde Benden Para İstedi!

Alişan Sabah Gazetesi’ne verdiği röportajda, ‘’Yaz boyu Selçuk’un ayarladığı 30-40 düğün ve konser vardı. Onların hepsini iptal ettim. Paralarını da iade ettim. Ama bir sanatçıyla yaşadığım diyaloğu asla unutmayacağım. Organizatör başka bir sanatçıyla anlaşmış. O sanatçının menajeri kardeşimin 12. gününde benim menajerimi arayıp para istedi. Sanatçım para almadan sahneye çıkmıyor demiş. Bende parası çıksın Pazartesi vereceğim dedim.’’ ifadelerini kullandı.

Alişan’dan Parayı İsteyen Kişi İzzet Yıldızhan Çıktı

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına göre Alişan’dan para isteyen kişi İzzet Yıldızhan. Sunucuların aktardıkları bilgiye göre İzzet Yıldızhan’ın menajeri kendisine haber vermeden Alişan’ı arayıp para istemiş. Ayrıca Alişan’ın İzzet Yıldızhan’ı sosyal medya hesabı üzerinden engellemesi, olayı kanıtlar nitelikte. Olayların ardından İzzet Yıldızhan’ın nasıl bir açıklama yapacağı hala merak konusu.

Yazar: Admin
<