Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İrem Helvacıoğlu'ndan Üzen Açıklama Geldi! Sevgilisinden Ayrıldığı İddia Ediliyor!

İrem Helvacıoğlu'ndan gelen hamle şok etti. Sevgilisiyle arasının bozulduğu iddia ediliyor. Öyle bir şey yaptı ki hayranları bile şaşırdı. Ünlü isme dair çeşitli detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne seriliyor. İrem Helvacıoğlu, gündemde bomba etkisi yarattı. İşte Yolaç Özcan ile arasında yaşananlar...

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan arasındaki aşk büyük dikkat çekmekteydi. İkilinin bir süredir görüşmediği düşünülüyor. Öyle ki sosyal medyada damgasını vuran bu haberle birlikte merak edilenler yanıt buldu. Ünlü oyuncunun bu konuda nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor. Zira sosyal medyadaki bir hareketi büyük dikkat çekti.

Fotoğrafları Kaldırdı!

Sevgilisi Yolaç Özcan ile çekildiği fotoğrafları kaldıran Helvacıoğlu, bu hamlesiyle bir anda magazin gündeminin konusu haline geldi. Dolayısıyla ünlü isim hakkında çeşitli sorular soruluyor. Aşkının bir anda sona ermesine neden olan şey nedir? İlişkisiyle ilgili bir şeyler söylemeyi düşünüyor mu?

Henüz Açıklama Gelmedi

Gerek Yolaç Özcan ve gerekse İrem Helvacıoğlu'ndan bir açıklama gelmiş değil. Yakın ikilinin birbirinden bağımsız veya ortak bir açıklama yapması beklenebilir. Çünkü oyuncunun hayranları söz konusu gelişmeyi sürekli olarak zirvede tutuyor. Haliyle eğer hayatına devam edecek ise bu noktada bir açıklama yapması mantıklı olabilir.

Yazar: Haberci
<