Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İrem Derici Tüm Desteği Arkasına Aldı! Cem Belevi Resmen Çıldırdı!

İrem Derici, aldatıldığını belirtiyor. Ünlü ismim yaptığı paylaşım büyük ses getirmişti. Şimdi ise kendisinden gelen açıklamalar doğrultusunda ses kayıtlarına ulaşıldı. Cem Belevi iddiaları reddetse de ses kayıtları için neler söyleyecek?

irem derici cem belevi

İrem Derici, biten ilişkisi ile gündeme geliyor. Daha önceden de aldatıldığı iddia edilmişti. Şimdi ise çok daha farklı bir detay paylaşıldı. Yeniden aldatılma iddiası ile ilişkilerinin sona erdiği belirtildi. Peki ikili hakkında neler biliyoruz? Gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarla beraber merak edilenler yanıt buldu. Pek çok kişinin yakından ilgilendiği bu haber büyük ses getirecek. Dolayısıyla ses kayıtlarına ilişkin bilinmeyenler yanıt buluyor.

Cem Belevi İddiaları Reddetti!

İrem Derici'nin aldatıldığı yönündeki iddialardan sonra bir açıklama Cem Belevi'den geldi. Şarkıcı, yaptığı açıklamada tüm bu iddiaları reddetti. Akıllara ise İrem Derici'nin ilk ayrılık paylaşımı olan "Saltanat sona erdi çeyrek popçu! Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler." yazısı geldi.

Ses Kayıtları Yayınlanacak mı

İrem Derici, aldatıldığına yönelik Cem Belevi'nin ses kayıtlarını yayınlayacak mı merak edildi. Gündeme bomba gibi düşen bu açıklamalardan sonra herkes neler olacağını merakla bekliyor. Şimdilik tek bildiğimiz kamuoyunun İrem Derici' desteklediği yönünde.

Yazar: Haberci
<