Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'e Manevi Tazminat Davası Açıldı!

İbrahim Tatlıses ve Şirin Nisan Cengiz arasındaki dava dikkat çekti. Necdet Rüştü Efe'nin sözleriyle oluşturulan parçayı izinsiz kullandığı iddia edildi. Kendisine tazminat davası açıldı. Manevi tazminat davasında İbrahim Tatlıses'ten hamle geldi. Davanın sonunu getirecek bu hamle ise dikkat çekti.

İbrahim Tatlıses'ten Acı Haber Geldi! İbrahim Tatlıses Sevenleri Yasa Boğuldu..

Yazar ve aynı zamanda şair olan Necdet Rüştü Efe'nin mirasçısı olan Şirin Nisan Cengiz, dava açtığını duyurdu. İbrahim Tatlıses'e açmış olduğu manevi tazminat davası ile gündeme geldi. Ünlü sanatçı, 'Batan Gün Kana Benziyor' adlı eserini 'Yağmurla Gelen Kadın' isimli albümünde izinsiz kullandığı gerekçesi ile davalık oldu. İbrahim Tatlıses, gündeme bu dava ile geldi. Peki kendisi konuya ilişkin nasıl bir savunmada bulundu?

21 bin TL'lik Dava!

İbrahim Tatlıses'e açılan 21 bin TL'lik tazminat davası dikkat çekti. Pek çok kişinin merakla beklediği davaya ilişkin uzlaşma yoluna gidildiği ifade ediliyor. Peki tam olarak nasıl bir uzlaşma sağlandı?

15 bin TL'ye Anlaşıldı

Şirin Nisan Cengiz'in avukatının yaptığı açıklamada 21 bin TL'lik tazminat yerine 15 bin TL ödeme alacakları yönünde anlaşma sağladılar. Dolayısıyla davadan vazgeçildi ve mahkeme davayı reddetti. Protokol imzalandığı için artık tazminat davasına da gereklilik kalmadı. İbrahim Tatlıses'in söz konusu mahkemelik olaya hızlı şekilde müdahale etmesi ise dikkat çekti. Gelişmeler çok fazla dillendirilmeden sona erdi.

Yazar: Admin
<