Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'ten Oğlu İçin Artist Açıklaması! Ahmet Tatlıses'ten Yanıt Gecikmedi!

İbrahim Tatlıses ile ilgili gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü sanatçı, oğlu için yine önemli kelimeler kullandı. Onun kaza sonrası anlık olarak gelip gittiğini söyledi ve onun için "Artist" dedi. Ahmet Tatlıses'ten ise yanıt gecikmedi...

ibrahim-tatlises-in-benim-kiymetlim-dedigi-oglu-13343621_3654_o.

İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlıses için yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Barışıp barışmadıkları sorulunca barışın olmadığını üstüne basa basa söyledi. Öte yandan oğlunun bir anda gelip gittiğini söyleyerek şov yaptığını belirtti. Artist kelimesini onun adına kullanınca da sosyal medyanın gündemi bir anda değişti.

Oğluna Gönderme Yaptı

İbrahim Tatlıses, oğlu için "Artist; artist… Geldi, numarasını yaptı gitti." ifadesine yer verdi. Dolayısıyla ikili hakkındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buldu. Peki ya Ahmet Tatlıses'ten nasıl bir açıklama geldi?

Ahmet Tatlıses Yanıtsız Kalmadı

Ahmet Tatlıses, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda aşağıdaki ifadelere yer verdi:

"Son yaşanılan süreçte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan açıklamalar gündemden düşmüyor. Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… Yılların verdiği yaşanmışlıkla yüreğim nasır tuttu zaten çünkü artık biliyorum ayarsız terazide yürek tartılmaz… Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız için teşekkür ederim. Saygılarımla"

Yazar: Haberci
<