Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

İbrahim Tatlıses'in Yeni Gelini Mini Etekle Poz Verdi!

Yasemin Şefkatli'nin sosyal medya paylaşımlarını görenler şok üstüne şok yaşıyor. İdo Tatlıses'in eşi, mini elbisesiyle öyle pozlar verdi ki bir anda gündem oldu. Peki İbrahim Tatlıses bu paylaşımların üstüne neler söyledi? İşte son dakika detayları ve çok daha fazlası haberimizde...

0x0-1631696175203.

İbrahim Tatlıses'in gelini olarak bilinen Yasemin Şefkatli, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Güzel ismin İdo Tatlıses ile evlendikten sonra adının daha fazla duyulduğunu görüyoruz. Amsterdam'da çekildiği fotoğraflar çok beğenildi. Hayran kitlesi de günden güne artıyor. Yasemin Şefkatli'nin beğeni alan paylaşımlarında dikkat çeken bazı ayrıntılar vardı.

Mini Elbisesiyle Poz Verdi!

Yasemin Şefkatli, mini elbisesiyle poz vererek herkesi şaşırttı. Amsterdam sokaklarında gezen ünlü isim, bu esnada hem gezdi hem de fotoğraf çekilmeyi ihmal etmedi. Dolayısıyla kendisinin yaptığı paylaşımlardan ötürü büyük ilgi gördüğü belirtiliyor. Son zamanlarda sosyal medyayı da aktif olarak kullandığını görüyoruz.

Tatlıses'in Gelini Olarak Tanınıyor

İbrahim Tatlıses'in oğlu olan İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli, sosyal medyada İmparator'un gelini olarak biliniyor. Kendisinin takipçi sayısı ise her geçen gün artmakta. Kimi zaman Instagram hesabından eşiyle olan fotoğraflarını da paylaşıyor. Geçtiğimiz sene oldukça güzel bir düğün ile evlenmişlerdi. Yüksek sayıda katılımla görkemli bir düğün yapmışlardı.

Yazar: Admin
<