Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

İbrahim Tatlıses'in Yeni Bir Kızı Daha Ortaya Çıktı! İbrahim Tatlıses'in Evlenmeden Baktığı Çocuğu Kim?

İbrahim Tatlıses hakkında ortaya çıkan ve çok bilinmeyen bir gerçek şok etkisi yaratabilir. İbrahim Tatlıses, evlilikten olmayan çocuğu ile gündeme geldi. Peki herkesin merak ettiği kızının ismi nedir? Son zamanlarda bu sorunun yanıtı aranıyor. İşte Tatlıses'in kızı hakkında bilinmeyenler...

İbrahim Tatlıses'in Herkesten Gizlediği Bir Çocugu Daha Ortaya Çıktı! İbo Kendini Resmen Ele Verdi

İbrahim Tatlıses, geniş bir soy ağacına sahip. Dolayısıyla çocuklarıyla ilgili çok fazla şey biliyoruz. Ancak bir isim var ki ismi çok fazla zikredilmiyor. Tatlıses'in kızı olarak geçse de kendisiyle ilgili çok az şey öğrendik. Son zamanlarda magazin gündemine düşen bu gelişmeyle beraber neler yaşanacak göreceğiz. Üstelik İbrahim Tatlıses'in kızı hakkında bilinmeyenler de aktarılacak.

İbrahim Tatlıses'in Kızı Kim?

Günel Zeynalova, 1985 doğumlu ve İbrahim Tatlıses'in manevi kızıdır. Kendisi genç yaşta Tatlıses tarafından keşfedildi. Daha sonra çeşitli yerlerde şarkılar söyledi. Sanatçı kişiliği ile ön plana çıkan Zeynalova, Tatlıses'in manevi kızı olduğu için gerekli dersleri aldı ve gelişmesinde büyük destek gördü.

Babasına Minnet Borcu Var!

Öte yandan Günel Zeynalova'nın babasına olan minnet borcu da gündeme geldi. Kendisine zamanında çok destek olması ve onu koruyup kollaması nedeniyle aralarındaki sevgi bağı oldukça fazla.  Dolayısıyla ikili arasındaki baba kız ilişkisi sosyal medyada da gündem oldu. Birbirleri ile iyi anlaşmaları gözden kaçmadı.

Yazar: Admin
<