Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in Tüm Çocukları Ortaya Çıktı! Çocukların Sayısını Duyanlar Şokta!

İbrahim Tatlıses'in bu zaman kadar dört nikahlı eşi oldu. Evliliklerinden 7 çocuğu bulunuyor. Şu an için 9 tane de torunu olan başarılı sanatçının ilk eşinden olan çocukları merak edildi. Ahmet Tatlı ile de yaşadığı tartışma sonrası Adalet Sara evliliği gündeme gelmişti. Şimdi ise geçmişteki tüm evlilikleri ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses'in Tüm Çocukları Ortaya Çıktı! Çocukların Sayısını Duyanlar Şokta!

İbrahim Tatlıses'in ilk eşinden çocukları merak ediliyor. İmparator'un toplamda 4 evliliği vardı. iki resmi iki dini nikah ile hayatına aldığı eşleri ile gündeme gelmişti. Farklı dönemlerde evlendikleri eşlerinden toplamda 7 çocuğu bulunuyor. 9 tane de torunu var. Ancak pek çok kişi ilk evliliğinden olan üç çocuğunu merak ediyor. Adalet Sara ile olan evliliğinden bahsediyoruz.

Adalet Sara'dan Olan Çocukları!

Adalet Sara'dan olan çocukları Gülden, Gülşen ve Ahmet olarak bilinmekte. İbrahim Tatlıses, tüm çocuklarını ayırmadan seviyor. Ancak son zamanlarda Ahmet ile arasının kötü olduğunu söyleyebiliriz. Sosyal medyadan birbiriyle ilgili göndermeli yazılar paylaşıyorlar. Dolayısıyla ikili arasındaki gelişmeler gündeme sık sık geliyor.

Gülşen'i Paylaşmıştı

Öte yandan Instagram hesabından Gülşen'i paylaşarak onu ne kadar çok sevdiğini söylemişti. Anlaşılan o ki çocukları arasında kavgalı olduğu yalnızca Ahmet Tatlı bulunuyor. Bu gelişme ile birlikte İbrahim Tatlıses ile ikisinin arası ne zaman düzelir beklenmeye başlandı. Yakın zamanda yeni bir gelişme yaşanması beklenebilir.

Yazar: Admin
<