Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

İbrahim Tatlıses'in Torunu Görenler Küçük Dilini Yuttu!

İbrahim Tatlıses ile ilgili ortaya çıkan detay yok artık dedirtti. Peki Tatlıses'in gündem olan torunu kim? Normalde tanınmıyordu ancak artık sosyal medyada adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü ismin torunu hakkında merak edilenler yanıt buluyor. İşte sosyal medya gündeminde merak edilenler...

İbrahim Tatlıses.

İbrahim Tatlıses'in 7 çocuğu bulunuyor. Sık sık çocuklarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı, şu sıralar torunu ile adından söz ettiriyor. Torununun fotoğrafını görenler gözlerine inanamadı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafı görenler şaşırdı. Peki torunu Berfin hakkında neler biliyoruz? Fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu. Hakkındaki son dakika gelişmelerini aktaracağız.

Gülşen'in Kızı Olarak Biliniyor

İbrahim Tatlıses'in kızı Gülşen'in kızı olarak bilinen Berfin, paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekmekte. Sosyal medyada bir anda gündem oldu. Kendisinin kim olduğu ilk başta bilinmiyordu. Medyadan uzak bir yaşam sürdüğü için herhangi bir haber alınmamıştı. Şimdi ise fotoğraflarıyla şaşırtmakta.

s-9757.jpg

Tatlıses'in Torunu Olduğu Öğrenildi

İmparator'un torunu olarak adından söz ettiren Berfin'in öğrenci olduğu ve okuduğu biliniyor. Üstelik kendisinin sosyal medya hesabı da kısa süre içerisinde popüler hale geldi. Bu gidişle binlerce takipçi daha kazanması muhtemel. Kendisine gelen yorumlar çok sevindirdi. Dolayısıyla hakkındaki gelişmeleri paylaşmaya devam edecek gibi duruyoruz.

Yazar: Admin
<