Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in Yıllardır Ortada Gözükmeyen Kızı Ortaya Çıktı!

İbrahim Tatlıses'in sosyal medya hesabında çocukları övdüğü görüldü. Ancak yıllardır ekranlarda gözükmeyen Gülşen isminde bir kızı daha var. Peki Gülşen neden yıllardır yoktu? Ortaya çıkan gelişmeler herkesi şok etti. İbrahim Tatlıses'i Ahmet'i unuttu ama Gülşen'i unutmadı...

İbrahim-Tatlıses'in-Şanlıurfa'da-Kimsenin-Bilmediği-Bir-Çocuğu-Daha-Ortaya-Çıktı!.

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda neredeyse tüm çocuklarını paylaştı. Hepsinden övgü ile söz etti ve "Bunlar bana yeter" dedi. Ancak görmezden geldiği isim ise son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen biriydi. Geçirdiği riskli ameliyattan sonra bile babası tarafından ziyaret edilmedi. Fakat Ahmet'in yanı sıra Gülşen'n daha fazla dikkat çektiği görüldü. Kendisinin çocukluk fotoğrafları dışında bir görüntüsü yoktu.

Gülşen Tatlıses Kim?

İbrahim Tatlıses'in kızı olan Gülşen Tatlıses, İmparator'un en sevdiği çocukları arasında bulunuyor. Sosyal medyada birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaştı. İkili bir anda sosyal medyanın gündemine düştü. Ayrıca ikili arasındaki samimiyet de dikkat çekti. Gülşen Tatlıses, medyadan uzak bir hayat yaşamakta.

Bir Yıldır Konuşmuyorlar

Ahmet Tatlı ile ortalama bir yıldır görüşmedikleri belirtiliyor. İbrahim Tatlıses, yaptığı paylaşımda tüm çocuklarından övgü ile bahsetmesine karşın Ahmet Tatlı'nın adını ağzına almaması nedeniyle gündeme geldi.

Yazar: Admin
<