Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in Oğlu'nun Eski Hali Ortaya Çıktı! Yeni Evlenen İdo Tatlıses Eski Görünümü Yüzünden Zor Günler Yaşıyor..

İdo Tatlıses'in son hali şaşırtıyor. Kendisinin geçmişte estetiksiz hali yayınlandı. Oldukça kilolu ve farklı bir görünüme sahip olan İdo, adeta yeniden doğdu. Peki nerelerine estetik yaptırdı? İbrahim Tatlıses'in oğlu hakkında merak edilen gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. İdo Tatlıses hakkında bilinmeyenler...

ido-tatlises-in-estetikli-hallerini-esi-bile-taniyamadi-bu-estetik-degil-resmen-modifiye-8646.

İdo Tatlıses, estetikli hali ile gündeme geliyor. Geçmişte kilolu ve daha farklı bir görüntüye sahip olan ünlü şarkıcı, zaman içerisinde büyük değişime uğramış. İbrahim Tatlıses'in oğlu olarak da bilinen İdo, yaptığı parçalarla adından söz ettiriyor. Şu sıralar evli olan ve bambaşka bir hayata doğru adım atan sanatçı, sosyal medyada gündem oldu.

Estetikli Hali Çok Konuşuldu!

İdo Tatlıses'i görenler estetikli haliyle ilgili yorumlar atıyor. Pek çok kişi kendisinin bu haline çok şaşırdığını söyledi. Kaşlarının dahi farklı göründüğü ifade ediliyor. Ayrıca kilolu halinden eser kalmaması da dikkat çekti. Sporla zayıflamasının yanı sıra estetik yaptırması da şaşırttı.

Burnu Estetikli

Yüzünde gerdirme var mı bilinmiyor ancak burnunun estetikli olduğu ortaya çıktı. Kendisinin güzellik adına daha ne gibi işlemler yaptırdığı ise henüz paylaşılmadı. Yine de şarkıcının büyük değişim geçirdiği her halinden belli oluyor. Şimdi ise genel olarak evliliği ve babası ile gündeme gelmekte. Son zamanlarda ise şarkı hazırlığını sürdürdüğü söyleniyor. Bakalım İdo Tatlıses, hakkındaki iddialar için neler söyleyecek?

Yazar: Admin
<