Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in O Ülkede Bir Çocuğu Daha Ortaya Çıktı! Türkiye'deki Çocukları İbo'ya İsyan Etti..

İbrahim Tatlıses'in yıllardır sakladığı çocuğu gündeme düştü. Ünlü sanatçının çocuğu olduğunu öğrenen diğer çocukları tepki gösterdi. Peki İbrahim Tatlıses'in çocuğunun annesi kim? Merak edilen bu gelişmeye birlikte sosyal medya çalkalandı. Kendisi gibi şarkıcı olduğu ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses'in O Ülkede Bir Çocuğu Daha Ortaya Çıktı! Türkiye'deki Çocukları İbo'ya İsyan Etti..

İbrahim Tatlıses, evliliklerinden olan çocukları ile biliniyor. Ancak bu sefer evlilik olmadığı halde ortaya çıkan çocuğu şok etti. Diğer evlatları ise ona tepki gösterdiği belirtildi. 90'lı yıllara damgasını vuran çocuk şarkıcının aslında İbrahim Tatlıses'in kızı olduğu iddia edildi. Şimdi ise sanatçı kimliği ile adından söz ettiriyor

84fa295e-c30f-ea11-80fa-a0369f7d1d8e.jpg

Günel Zeynalova Kimdir?

1985 doğumlu Günel Zeynalova, İbrahim Tatlıses'in manevi kızıdır. Kendisinin sanatçı kimliği küçük yaşlarda keşfedildi. Daha sonra bu başarısını gittikçe geliştirdi. Üstelik son zamanlarda estetik operasyonlarıyla bambaşka biri haline geldi. Hal böyle olunca görüntüsü ve güzelliği ile daha fazla adından söz ettirir oldu. İbrahim Tatlıses ile olan bağlantısı yıllardır gündeme gelmemekteydi. Şimdi ise ortaya çıkınca Tatlıses hayranlarına sürpriz oldu diyebiliriz. Bakalım daha önce de defalarca bir araya gelen Tatlıses ve Zeynalova ikilisi tekrardan basına poz verecek mi? Aralarındaki baba kız ilişkisi büyük dikkat çekiyor.

Yazar: Admin
<