Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

İbrahim Tatlıses'in Kıyamadığı ve Çok Değer Verdiği Kişi Ortaya Çıktı! Herkesten Uzak Tuttuğu Kişi Kimdir?

İbrahim Tatlıses ve torunu büyük ses getirdi. İkili hakkında öyle paylaşımlar yapıldı ki şaşırttı. Torununun güzelliği karşısında pek çok kişi gözlerine inanamadı. Sosyal medya paylaşımı binlerce beğeni aldı. Güzelliği ile adeta büyüledi diyebiliriz. Gülşen Tatlı'nın kızı hakkında neler biliyoruz?

ibrahim tatlıses torunu berfin

İbrahim Tatlıses'in torunu ile ilgili ortaya atılan iddialar büyük ses getirdi. Kızı Gülşen Tatlı'dan olan Berfin'in güzelliği gözler önüne serildi. Sosyal medyada büyük dikkat çeken bu paylaşım sonrasında merak edilenler yanıt buldu. Pek çok kişi neler olduğunu araştırıyor. Gülşen Tatlı'nın kızı Berfin'e bir sürü yorum atıldı. Adeta beğeni yağmuruna tutuldu diyebiliriz. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz?

İbrahim Tatlıses de Çok Seviyor!

Öte yandan İbrahim Tatlıses, medyadan uzak büyümekte olan torunu Berfin'i çok sevmekte. En sevdiği torunları arasında diyebiliriz. Dolayısıyla çocukları ile torunlarını ayırmayan ünlü sanatçı, Berfin'i de zaman zaman övüyor. Gülşen Tatlı'nın da kızı gibi medyadan uzak büyüdüğünü biliyoruz. Dolayısıyla yaptığı paylaşımda da kızından övgü ile söz etti.

Herkes Çok Beğendi!

Berfin'in çok güzel olmasına karşın pek çok kişi olumlu yorumlar attı. Onun esmer güzeli olduğunu belirtti. İbrahim Tatlıses'in torunu, verdiği pozlarla adından söz ettirdi. Güncel gelişmelere ilişkin merak edilenler de sosyal medyada yerini alıyor. Tatlıses ailesine dair çok fazla haber çıkmakta.

Yazar: Haberci
<