Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in Kaç Kere Evlendiği Ortaya Çıktı! İbo'nun Urfa'daki Gizli Eşide İfşa Oldu

İbrahim Tatlıses, yaptığı evliliklerle gündeme geliyor. Defalarca evlenen ünlü isim, bu evliliklerin yanı sıra bir sürü çocuğa sahip. Haliyle büyük bir aileye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Peki şu sıralar Ahmet Tatlı ile kavgalı olan İbrahim Tatlıses'in eski eşleri kimler ve kaç çocuğu bulunuyor?

İbrahim Tatlıses'in Kaç Kere Evlendiği Ortaya Çıktı!

Başarılı sanatçı İbrahim Tatlıses, daha önce defalarca yaptığı evlilikleri ile gündeme geldi. Sahip olduğu çocuklar ise merak edildi. Kendisinin şu sıralar Ahmet Tatlı ile arasının bozuk olması gündemden düşmüyor. İkili hakkında çok fazla haber yapılmakta. Dolayısıyla İbrahim Tatlıses'in evlilik geçmişi tekrardan gündeme geldi.

Adalet Sara ile Evlenmişti

İbrahim Tatlıses'in ilk evliliği Adalet Sara ile oldu. O zamanlar şu anki kadar tanınmıyordu ve büyük bir üne kavuşmamıştı. Adalet Sara'dan üç çocuğu oldu. Gülden, Gülşen ve Ahmet isimlerini koyduğu çocuklarını çok seviyor. Ahmet ile sorunlar yaşasa da aralarının düzeleceği umuluyor.

Perihan Savaş'la Evlendi

İbrahim Tatlıses, ikinci evliliğini Perihan Savaş ile yaptı. Bu evlilikten Melek Zübeyde isminde bir çocuğu bulunuyor. İkilinin ayrılık sebebi ise Tatlıses'in üçüncü evleneceği isim olacak olan Derya Tuna ve çeşitli darp iddiaları olmuştu.

Derya Tuna'ya Aşıktı

Derya Tuna ile de evlenen İbrahim Tatlıses, 18 yılın ardından boşandı. Derya Tuna ile olan evliliğinden İdo isminde bir çocuğu bulunuyor. Üstelik daha sonra 2011 yılında Ayşegül Yıldız ile de evlendi. 2 yıllık evlilikten sonra 2013 yılında ondan da boşandı. Asena ile olan aşkı da gündeme gelen İbrahim Tatlıses, 1998 yılından itibaren birkaç yıl boyunca ünlü dansöz ile birliktelik yaşadı.

Yazar: Admin
<