Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

İbrahim Tatlıses'in Gelini Yine Olay Çıkardı! Urfalılar Bu Bize Yakışmaz Diye Açıklama Yaptılar..

İbrahim Tatlıses, gündeme Yasemin Şefkatli ile geldi. İdo'nun eşi, skandal bir harekete imzasını attı. Peki, ikili hakkında ne gibi olaylar yaşandı. Son zamanların dikkat çeken gelişmesini sizlerle paylaşacağız. İdo ve Yasemin Şefkatli neler söyledi? Bu pozu görenler gözlerine inanamıyor.

İbrahim Tatlıses'in Gelini Yine Ortalığı Karıştırdı! İstanbul Ayağa Kalktı Resmen

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli, herkesi şaşırttı. Ünlü isim öyle bir açıklama yaptı ki gündeme bomba gibi düşecek. İdo ile 6. yılını kutlarken skandal bir harekete imzasını attı. Dolayısıyla bu gelişme herkesi şaşırtacak. Sosyal medya gündemi son gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki o gece tam olarak neler yaşandı.

İdo ile Samimi Görüntüler!

Yasemin Şefkatli, eşi İdo ile kucak kucağa poz verdi. Bu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Son gelişme ile takipçilerinin ve Urfalıların tepkisini çekti. Bazıları ise "böyle Urfalı gelin mi olur" diye sitem yaptı. İdo'dan ise konuya ilişkin bir açıklama gelmedi. Son zamanların en sıcak magazin gündemlerinden olduğu belirtiliyor.

Şefkatli Sert Konuştu

Öte yandan Yasemin Şefkatli sert açıklamalara imza attı. Kimse beklemiyordu ancak ciddi sözler sarf etti. Kimsenin kendi hayatına karışamayacağını ifade eden sözleri gündemdeki yerini aldı. Bakalım Yasemin Şefkatli'nin bu açıklamasına İbrahim Tatlıses'tem bir açıklama gelecek mi?

Yazar: Admin
<