Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi İsyan Etti! İbrahim Oğlumu Hastanede Yalnız Bıraktı..

İbrahim Tatlıses, oğlunun sağlık durumu ile ilgili neler söyledi? Adalet Sara'nın açıklaması ise bilgi verici nitelikteydi. Ahmet Tatlı'nın beyin ameliyatı sonrasında sarf ettiği sözler gündeme taşındı. Oldukça riskli bir operasyon geçirdiği belirtilen Ahmet Tatlı ve annesi Adalet Sara'nın sözlerine dikkat çekildi...

İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi İsyan Etti! İbrahim Oğlumu Hastanede Yalnız Bıraktı..

Geçtiğimiz haftalarda beyin ameliyatı olan Ahmet Tatlı, herkesi heyecanlandırmıştı. Sağlık durumuyla ilgili çeşitli paylaşımlar yapıldı. İbrahim Tatlıses'ten oğlu için bir açıklama beklendi. Ünlü ismin sosyal medyada konuşmaması dikkat çekti. İkilinin bir süredir küs olduğu iddia ediliyordu. Dolayısıyla Adalet Sara yani Ahmet Tatlı'nın eşinden ilk açıklama geldi. Peki Tatlıses'in eski eşi neler söyledi?

Ahmet Tatlı Sağlık Durumu

Gelen sosyal medya açıklamasında Ahmet Tatlı'nın durumuna ilişkin bilgiler verildi. Ayrıca kendisine destek olan herkese tek tek teşekkür edildi. Son zamanlarda oldukça riskli operasyonlar geçiren Ahmet Tatlı, daha sonra kendisi açıklama yaparak sağlığının eskisine göre daha iyi olduğunu ifade etti.

İbrahim Tatlıses'ten Ses Yok!

İbrahim Tatlıses'in oğlunun sağık durumuna ilişkin bilgi vermemesi ise hayranlarını üzdü. İkilinin arasının bozuk olmasından ötürü mü yoksa farklı bir nedenden mi kaynaklandığı bilinmiyor. Ancak aralarındaki soğukluk sebebiyle birkaç defa küstükleri medyaya yansımıştı.

Yazar: Admin
<