Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Ayşegül Yıldız İsyan Etti!

İbrahim Tatlıses'ten gelen açıklama büyük ses getirdi. Ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Gözler önüne serilen bir detayla beraber ünlü şarkıcının eski eşi Ayşegül Yıldız da açıklama yapma ihtiyacı hissetti. İşte kazaya ilişkin ifadeleri ve çok daha fazlası haberimizde...

İbrahim Tatlıses.

İbrahim Tatlıses, kaza geçirdikten sonra birçok kişi kendisinin güncel durumunu merak etti. Bu nedenle açıklama yapması beklendi. Ortaya çıkan gelişmelerle birlikte merak edilen sorular yanıt buluyor. Sağlığının iyi olması ve kazayı ucuz atlatması sevindirdi. Oyuncu ile ilgili detaylara yer vereceğiz. Öyle ki İmparator'un eski eşi Ayşegül Yıldız'dan bomba açıklamalar geldi.

Ayşegül Yıldız Açıklama Yaptı!

Ayşegül Yıldız, yaptığı açıklamada kızı Elif Ada'nın kaza anında arabada olmadığını belirtti. Öte yandan "İbrahim Bey'le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Araçta sıkıştığı yerden çıkartma çalışmaları sürüyormuş. Kızım Elif Ada'yı Bodrum'da teyzesini bırakıp, İstanbul'a dönmüştüm. Bu kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür kızım da arabada değilmiş.". ifadesine de yer verdi.

Yollarla İlgili Tepki Gösterdi

Öte yandan Ayşegül Yıldız, yolların bozukluğu ve tabela eksikliği ile ilgili isyan etti. Bu konuda tepkisini dile getirmesi de gündemdeki yerini aldı.

Yazar: Admin
<