Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'i Sinirlendirdiler! Katıldığı Canlı Yayında Ahmet Tatlı ile İlgili Sorular Soruldu!

İbrahim Tatlıses, hakkında sorulan soruları tek tek yanıtladı. Ünlü isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya oğlu Ahmet Tatlı için neler söyledi? Dikkat çeken gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. İbrahim Tatlıses ile ilgili merak edilenler yanıt buluyor.

ibrahim tatlıses

İbrahim Tatlıses, katıldığı canlı yayında kendisiyle ilgili bazı soruları yanıtladı. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. İbrahim Tatlıses, yorumcuların kendisine sorduğu sorulara kimi zaman tepki gösterdi. Özellikle de küs olduğu belirtilen Ahmet Tatlı ile ilgili bazı sorular onu çileden çıkardı.

İbrahim Tatlıses Sorulara Sinirlendi

İbrahim Tatlıses, katıldığı canlı yayında kendisine sorulan sorulara sinirlendi. Küs olduğu oğlu ile ilgili soruların çok fazla sorulması onu çileden çıkarmaya yetti. Yorumculardan biri 'Sizin Bodrum'da yaşadığınız trafik kazasının aynısını oğlunuz Ahmet Tatlı yaşasaydı siz de gider miydiniz, küslük devam ediyor mu?" şeklinde soru sorunca "Koşmam dersem yalan söylerim ama en azından artistlik- oyunculuk yapmam. Bu konuyu kapatalım hoş değil!" açıklamasında bulundu.

Herkes Şaşırdı!

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in bu açıklamasına pek çok kişi şaşırdı. Asena ilgili sorulan soruya da yanıt vermek istemediği öğrenildi. Genel olarak sır perdesi şeklinde duran ünlü sanatçı, programa katıldığına pişman oldu.

Yazar: Haberci
<