Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'e Öz Oğlundan Dava Şoku! Tatlıses'in Oğlu ile Arası İyice Bozuldu!

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses'in yaşadığı gerginlik büyük ses getiriyor. Peki ya şimdi neler olacak? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Ahmet Tatlıses'ten babası için dava hamlesi geldi. Peki ya Tatlıses ailesi neden mahkemeye gidiyor? İşte aile arasındaki tartışmada son durum...

ibrahim-tatlises-in-benim-kiymetlim-dedigi-oglu-13343621_3654_o.

İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki sular bir türlü durulmuyor. Hakkında çeşitli suçlamalarda bulunan İbrahim Tatlıses, oğlunun annesi için büyü yaptığını iddia ediyorken oğlu için de şaşırtıcı ifadeler kullanmıştı. İddiaya göre oğlu, babası vurulduğunda ve hastaneye kaldırıldığında şirkete giderek kasayı boşaltmaya çalıştı. Bu iddialar büyük ses getirdi ve sosyal medyada dillendirildi. Ahmet Tatlıses'ten yanıt ise gecikmedi. Hem sözlü olarak yaptığı açıklama ile hem de hukuki yoldan hakkını arayarak yanıt verdi.

Ahmet Tatlıses Dava Açacak!

Babasına dava açmakta kararlı olan Ahmet Tatlıses, avukatı aracılığı ile açıklama yayınladı. Yapılan açıklama ise yaşanan olayı özetler nitelikteydi. Avukattan gelen açıklamada "Müvekkil Ahmet Tatlıses , babası İbrahim Tatlıses ile aralarında özellikle son dönemde kamuoyuna yansıyan İbrahim Tatlıses tarafından yöneltilen haksız suçlamalar ve ağır ithamlar sonucunda babasının, çevresindeki aileden olmayan art niyetli şahıslar tarafından ciddi bir biçimde yanlış ve düşmanca yönlendirildiği bu durumun farkında olmayıp doğru olanı tahlil edemediği düşüncesine kapılmıştır’’ ifadesine yer verildi.

Dava Nasıl Sonuçlanacak?

Pek çok kişi şimdi İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses arasındaki davanın nasıl sonuçlanacağını merak ediyor. Bu gelişme ile birlikte söz konusu olaylar magazin gündemine yansıyacak.

Yazar: Haberci
<