Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'e Büyü Yapıldığını Açıkladı! İmparator Tüm Mal Varlığını da Bakın Kime Bırakıyor...

İbrahim Tatlıses, mal varlığını kime bırakacak? Çocukları arasında eşit olarak paylaştıracak mı merak ediliyor. Üstelik oğlu Ahmet Tatlı ile arasının bozuk olması sorunlara neden olmuştu. Şimdi ise İmparator'dan gelen açıklamayla birlikte mal varlığının kime bırakılacağı belli oldu.

İbrahim Tatlıses.

İbrahim Tatlıses'in mal varlığını çocuklarına bırakıp bırakmayacağı merak ediliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu gelişme ile beraber çocuklarının yanı sıra farklı bir planının olduğunu açıkladı. Dolayısıyla gündemde bomba etkisi yaratacak bu olayla birlikte yaptığı açıklamalar da çok konuşulacak.

Oğlu Ahmet ile Arası İyi Değil!

Öte yandan Ahmet Tatlı ile arasının iyi olmadığı biliniyor. Diğer çocukları da babalarının evlenmesini istemiyor. Mal varlığının bölünmesinden şikayetçi oldukları iddia edilmekte. İbrahim Tatlıses ise bambaşka bir açıklama yaparak gündemdeki yerini aldı.

Mal Varlığını Evleneceği Kişiye Verecek!

İbrahim Tatlıses, açıklamasında ‘’Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler… Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Şu an o kişi ile ayrıyım. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şu an aramız açık ama ben evleneceğim bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım. Büyülerden sonra benimle görüşmek istemiyor. Ben ona ev de aldım araba da. Ona her şey feda olsun, o benim sol yanım. Kimse yanımda yokken o benim yanımdaydı. Bu kişi Gülçin Karakaya'dır" ifadesine yer verdi. Eğer evlenmezlerse Mehmetçik Vakfı'na bağışlayacağını ifade etti.

Yazar: Haberci
<