Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'e Bir Darbede Star TV'den Geldi! İbo Show Tarihe Karıştı..

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programı bitti mi? İbo Show'un neden olmadığı araştırılıyor. Pek çok kişi programı severek takip ediyordu. Uzun zaman sonra 31 Aralık 2021'de yayınlandı. Ancak şimdi yine ekranlara gelmiyor. İbrahim Tatlıses Star TV'den ayrıldı mı? İşte merak edilen gelişmeler...

İbrahim-Tatlıses'e-Bir-Darbede-Star-TV'den-Geldi!-İbo-Show-Tarihihe-Karıştı...

İbo Show, bir süredir ekrana gelmiyordu. Ancak 31 Aralık 2021 tarihinde yılbaşı özel bölümü yayınlanınca herkes İbrahim Tatlıses'in geri döndüğünü düşündü. Programda yer alan pek çok kişi dikkatleri üzerine çekti. Önemli konuklar bizzat İbrahim Tatlıses'in programına katılmıştı. Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ümit Besen, İrem Derici, Ceylan, Mahmut Tuncer, İdo Tatlıses, Şafak Sezer ve Oryantal Didem yer alıyordu. Hal böyle olunca zaman zaman Mahmut Tuncer ve İbrahim Tatlıses ile ilgili haberler de yapıldı. İkilinin tekrar barıştığı vurgulandı. Ancak gözden kaçan bir detay herkesi şaşırtacak. İbo Show artık yayınlanmayacak mı?

İbo Show Neden Yok?

İlgiyle takip edilen İbo Show programının neden olmadığı araştırılıyordu. Ancak ortaya çıkan detaylara göre programın olmamasındaki temel neden çok daha farklı. İbrahim Tatlıses, bir süredir konserlerle ilgileniyor. Yıllar sonra konser vermeye başlayan ünlü sanatçı, programa vakit ayıracak mı merak edildi.

Henüz Net Açıklama Yok!

Gerek Star TV yönetiminden ve gerekse İbrahim Tatlıses'ten konuyla ilgili net bir açıklama yok. Ancak yakında İmparator'dan bir açıklama bekleniyor. Çünkü hayranları onu Star TV ekranlarında görmeye alıştı.

Yazar: Admin
<