Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'e Ailesinden Darbe Üstüne Darbe Geldi!

İbrahim Tatlıses, dava üzerine dava ile uğraşıyor. Oğlu Ahmet Tatlıses'ten sonra şimdi de eski eşinden dava şoku geldi. Üstelik tüm bunlardan ötürü tazminat öder ise kendisini zor zamanlar bekleyebilir. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

İbrahim Tatlıses.

İbrahim Tatlıses, son zamanlarda mahkeme ile oldukça uğraştırıcı anlar yaşıyor. Oğlunun vasi atanması için açtığı davanın hemen ardından bir hamle de eski eşinden geldi. Bilindiği üzere Ahmet Tatlıses ile aralarının pek de iyi olmaması ve bu nedenle atışmalar yaşadıkları gündeme gelmişti. Oğlu için inanılmaz iddialarda bulunan Tatlıses, onu hırsızlık ile suçlamıştı. Ahmet Tatlıses ise babasının akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etti.

Eski Eşinden Dava Haberi!

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Adalet Hanım, hakaret davası açtı. Kendisi için büyü yaptığı yönündeki iddialar ve "kara yılan" şeklindeki ifadesi nedeniyle dava açtığı bilgisi ulaştı. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Bakalım bu davaların sonucu ne olacak? Ünlü sanatçıyı oldukça zor zamanlar bekliyor olabilir.

Haciz Kararları Dikkat Çekti!

Öte yandan yapılan açıklamada İbrahim Tatlıses'e gelen haciz kararlarından ötürü araçların trafiğe çıkamadığı belirtiliyor. Sırf bu gelişme bile büyük sorun yarattı. İbrahim Tatlıses, davalardan güzel bir sonuç elde edecek mi yoksa tazminata mı mahkum olacak onu zaman gösterecek.

Yazar: Admin
<