Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'e Acı Haber Verildi! Açıklama Yapıldı Hastane Kaldırıldı

Dişi İbrahim Tatlıses olarak bilinen Güler Işık ile ilgili üzücü haber verildi. En son kanseri nükseden ünlü sanatçının şu sıralar daha farklı sorunlarla yüzleştiği görülüyor. Türk Halk Müziği sanatçısının başına gelenler "bu kadarı da olmaz" dedirtti.

İbrahim Tatlıses.

Dişi İbrahim Tatlıses'e verilen kötü haberle birlikte herkes yıkıldı. Bir süre önce kanseri nükseden Türk Halk Müziği sanatçısı, gündeme öyle bir haberle geldi ki herkes üzüldü. Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Annesiyle ilgili acı haber verildi. Güler Işık'ın başına ne geldi? Kanser hastalığı nüksettiği vakit tekrardan haberlere çıkmıştı.

Güler Işık'ın Annesi Virüse Yakalandı!

Yapılan açıklama ile Güler Işık'ın annesinin koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Bu haberle birlikte herkes şok oldu. Sosyal medyada hayranları bu konuyu konuşur hale geldi. Şimdi ise annesinin sağlık durumu merak ediliyor. Kendisiyle birlikte ünlü ismin annesi ile de gündeme gelmesi üzdü.

Sağlık Durumu Nasıl?

Şanlıurfalı olması nedeniyle Dişi İbrahim Tatlıses olarak adlandırılan Güler Işık, kanseri nüksettikten sonra gündemdeki yerini korumuştu. Daha sonra annesi virüse yakalanınca sağlık durumu merak edildi. Annesinin entübe edildiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu ortaya çıktı. Söz konusu bu gelişmeyle birlikte merak edilenler yanıt buldu. En kısa sürede olumlu açıklamaların yapılması bekleniyor.

Yazar: Admin
<