Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Yine Gönderme Yaptı! Bu Sefer Eski Eşini Hedef Aldı!

İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Ünlü isim, konser esnasında ilk eşi hakkında konuştu. Göndermeli şekilde konuşması dikkat çekti. Peki ya neler söyledi? İşte İbrahim Tatlıses'in bitmek bilmeyen göndermelerine dair detaylar...

İbrahim Tatlıses.

Şu sıralar tepkilerin hedefinde olan sanatçı İbrahim Tatlıses, bu sefer de ilk eşi ile ilgili konuştu. Eski eşi hakkında söyledikleriyle gündeme geldi. Kendisinin konser performansı da çok beğenildi. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlere anlatacağız.

Konser Verdi!

İbrahim Tatlıses verdiği konserlerle de adından söz ettirmekte. Öte yandan gündeme gelmesindeki en önemli olay ilk eşine karşı yaptığı açıklamada yatıyor. İzleyicilere destekleri için teşekkür ettikten sonra tepki çekecek açıklamalara imzasını attı.

Tatlıses'ten Bomba Açıklamalar

İbrahim Tatlıses, ilk eşini hedef alarak "Bak futbolcuların ömrü 7-8 senedir. 36 yaşına kadar oynarlar ama sanatçının öyle değil. Elwis Presley mesela Allah rahmet eylesin. Frank Sinatra 70 yaşında sahneye çıktı ve ortalığı yıktı. Ben de 70'im ama ben de yıkıyor muyum bilmiyorum. Yaş yetmiş ama iş bitmemiş Mugo. Bitmeyecek de bitiremeyeceksiniz de. Sizlere demiyorum, sözüm sizlere değil. Zaten sizlersiniz yaşatan. Öyle bir hadsizlik edemem. Had bilmek çok önemlidir. Haddini bildiğin sürece doğru gidersin" açıklamasında bulundu.

Yazar: Admin
<