Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Üzücü Haberi Böyle Duyurdu! İbrahim Tatlıses Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu..

İbrahim Tatlıses'in açıklaması herkesi şaşırttı. Gündeme bomba gibi düşen açıklamayla birlikte kardeşleri hakkında bilinmeyenleri anlattı. İzleyiciler, İbo Show'un final bölümünde gözyaşlarına boğuldu. Peki ya ünlü isim hakkında neler biliyoruz? İşte İmparator'un gündeme düşen açıklaması...

İbrahim Tatlıses.

İbrahim Tatlıses, programın sezon finalini sundu. İbo Show'da yaşananlar izleyicileri de duygulandırdı. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler de yanıt buldu. Ünlü ismin kardeşleri hakkında bilmediğimiz çok fazla detay ortaya çıktı. Peki ya kendisi hakkında neler öğrendik? Gündeme bomba gibi düşecek gelişmeler ve dahasını haberimizde paylaşıyoruz. Öyle ki artık İbrahim Tatlıses hakkında daha çok şey bileceksiniz.

Kardeşleriyle İlgili Konuştu!

Ailenin en küçük kardeşi olan Hüseyin Tatlıses'ten söz ederken duygularına hakim olamayan İmparator, önemli bir detaya değindi. Konuklardan biri kardeşlerinin tümünü sorunca anlatmaya başladı. Öyle ki konu vefat eden kardeşine kadar geldi.

İmparator Duygulandırdı!

İbrahim Tatlıses, herkesi duygulandırdı ve gündeme bomba gibi düştü. Yaptığı açıklamada 8 kardeşiz. Bir tanesi rahmetli oldu. Mustafa… Mekanı cennet olsun, çok iyi bir delikanlıydı, iftihar ediyordum onunla ama Allah onu bize çok gördü demek ki. Olsun, diğer kardeşlerim var. Mahmut var, Medine, Zeliha, Mubine, Hadine var… 4 erkek, 4 kız. Babam nasıl tutturmuşsa rahmetli. İnşallah buluşurlar. Sevenler birbirleriyle buluşurmuş” sözlerine yer verdi. Dolayısıyla bu açıklama bir süre daha konuşulacağa benziyor.

Yazar: Admin
<