Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Sonunda Oğlu ile Barıştı! Kaza Sonrası Birlikte Konsere Çıktılar!

İbrahim Tatlıses, trafik kazası ile birlikte alçılı şekilde konsere çıkmıştı. Kendisine eşlik eden çocukları arasında sürpriz isimler vardı. Bir süredir küs oldukları belirten çocukları da sahneye geldi. İşte o anlarda duygu seli yaşandı. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler yanıt buldu.

İbrahim Tatlıses.

İbrahim Tatlıses, trafik kazası geçirdikten sonra çocukları ile birlikte sahneye çıktı. Konserdeki mutlu anları gözler önüne serildi. Bir süredir küs oldukları biliniyordu. Dolayısıyla aralarındaki gelişme ve çok daha fazlası yakından  takip edildi. Peki ya hangi çocukları ile arası bozuktu?

Sahneye Birlikte Çıktılar

İbrahim Tatlıses'e çocukları Dilan ve İdo Tatlıses eşlik etti. Bir süredir çocukları ile arasının iyi olmadığı belirtilmekteydi. Sosyal medyada da gündem olan bu haberle birlikte artık barıştıkları ifade ediliyor. Güncel detaylara bakacak olursak ikili hakkında çeşitli ifadelere yer verildi.

Büyük Oğlu ile Hala Barışmadı

Öte yandan İbrahim Tatlıses ile Ahmet Tatlı arasındaki küslük hala devam ediyor. Daha önce davalık olan ikili, aralarındaki problemi henüz çözebilmiş değil. Zaman zaman birbirlerine göndermelerle dolu açıklamalar yaptıkları görülüyor. Bunu en çok İbrahim Tatlıses'in yaptığı ve çok sert konuştuğunu da biliyoruz.

Yazar: Haberci
<