Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Şimdide O İsimleri Ölümle Tehdit Etti!

Sesi ve şarkılarıyle fenomen isimler arasında yer alan İbrahin Tatlıses’in şirketinde akılalmaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. İmparator, Özlem P. ve Fulya Akbay isimli çalışanları tarafından büyük kayıp yaşadı. Eski çalışan Fulya Akbay, Tatlıses’in şirketindeyken araç tahsis edip eşini ve bebek bakıcısını şirkette çalışıyor gösterdi. Bu sayede uzun süre kazanç elde etti.

ibrahim-tatlises-e-hapis-cezasi-924521-5.

Bir denetim firması tarafından ortaya çıkarılan büyük vurgun, İbrahim Tatlıses’i adeta çılgına döndürdü. Ünlü şarkıcı, eski çalışanlarına telefon üzerinden ulaşarak ölüm tehditleri savurdu.

Tatlıses Büyük Bir Vurguna Kurban Gitti

Bir dönem Tatlıses’in danışmanlığını yapan ve son olarak Tatlıses TV’de müdür olarak çalışan Fulya Akbay’ın başka kişilere ödeme yapar gibi kendine makbuz keserek paraları hesabına aktardığı öğrenildi. Hesabına yaklaşık 20 bin dolar para aktaran Akbay, bebek bakıcısını da 21 ay boyunca sigortalı olarak gösterdi. Tatlıses’in şirketini 57 bin lira zarar sokan ve kendisi için özel araç tahsis eden Akbay’ın imparatoru dolandırdığı kesinleşti.

Tatlıses’in Eski Çalışanları Yargılanacak

Bir denetim raporuyla ortaya çıkan vurgun sonrası İbrahim Tatlıses eski çalışanlarına karşı suç duyurusunda bulundu. Özlem P. ve Fulya Akbay için evrakta sahtecilik, görevi kötüye kullanma ve dolandırıcılık nedenleriyle dava açıldı. İki çalışan hakkında ‘’hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanmak’’ suçundan 1 yıldan 7 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Yazar: Admin
<