Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Şimdide Gündem Olmak İçin Dünya Markası Olan Etcilere Saldırdı...

İbrahim Tatlıses, CZN Burak ve Nusret'e öyle şeyler söyledi ki duyanlar yok artık dedi. Takipçileri onun kıskanç olduğunu düşünüyor. Pişirdikleri etleri çamura benzetti ve onlardan daha iyi olabileceğini iddia etti. İşte sanatçı İbrahim Tatlıses'in şaşırtan açıklamaları.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Şok sözler kullanan ünlü isim, CZN Burak ve Nusret hakkında kötü konuştu. Dünya çapında başarı sağlamalarına rağmen kendileri hakkında öyle şeyler söyledi ki tepki çekti. Kendi Tatlıses markasının çok daha iyi olduğunu iddia etti. Haliyle bu durum fazlasıyla şaşırttı.

Lezzetlerini Çamura Benzetti!

Et için kullandıkları malzemeler ve pişirme tekniklerine laf atan İbrahim Tatlıses, çamur gibi bir lezzete sahip olduklarını söyledi. Müşterilerine çamur yedirdiklerini ifade etti. Haliyle pek çok kişi onların başarısını kıskandığını düşündü. Kendisi hakkında söyledikleri ile de gündeme gelmekte.

Yakında Yurt Dışına Açılacak!

Öte yandan Tatlıses markasının yakında yurt dışına açılacağının müjdesini verdi. Çeşitli bayilik anlaşmalarının sağladığının bilgisini iletti. Tatlıses'in yaptığı açıklamada "Tatlıses 1984'den beri var ama onlar yoktu. Kimseyi rakip görmüyorum. Kendi yemediğim şeyi, kimseye yedirmem. Onlar benim yaptığım işi yapmıyor. İsotun bilmem neyini alıyor. Zeytinyağının bilmem neyini kullanıyor, içine su mu katıyor ne katıyor! Biz onlar gibi su kullanmıyoruz. Onlar su ile kaynatıyorlar. İspat ederdim. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde." sözlerine yer vermesi hayranlarının dahi tepkisini çekmişti. Dolayısıyla çok ileri konuştuğu düşünülüyor.

Yazar: Admin
<