Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses Resmen Ateş Püskürdü! CZN Burak ile Nusret'e Söylemediği Söz Kalmadı!

İbrahim Tatlıses'in söz konusu CZN Burak ve Nusret ile ilgili söyledikleri şaşırttı. Çünkü kendileri için önemli ifadelerde bulundu. Tatlıses, yaptığı açıklama ile gündemdeki yerini aldı. Onların insanlara çamur yedirdiklerini dahi iddia etti. Peki Tatlıses başarıyı mı kıskandı yoksa farklı bir şey mi biliyor?

ibrahim-tatlises-e-hapis-cezasi-924521-5.

İbrahim Tatlıses, bu sefer çok daha farklı bir gündem ile adından söz ettirdi. Tatlıses Gıda'ya olan yatırımları doğrultusunda önemli bir hamle yapacağı ve yurt dışına açılacağının müjdesini verdi. Çeşitli bayilik anlaşmalarını yaptığını da açıkladı. Dolayısıyla bu gelişmeler ışığında gıda sektöründeki rakiplerine yüklendi. Onların kendileri sayesinde var olduklarını ifade etti. İnsanlara çamur yedirdiklerini dahi söyledi. Peki bu sözleri neden sarf etti?

CZN Burak ve Nusret'i Topa Tuttu!

İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada her iki ismin de et için kullandığı malzemelerin kötü olduğuna dikkat çekti. Doğru malzemeleri kullanmadıkları için insanlara çamur yedirdiklerini belirtmesi şaşırttı. Tatlıses, "Tatlıses 1984'den beri var ama onlar yoktu. Kimseyi rakip görmüyorum. Kendi yemediğim şeyi, kimseye yedirmem. Onlar benim yaptığım işi yapmıyor. İsotun bilmem neyini alıyor. Zeytinyağının bilmem neyini kullanıyor, içine su mu katıyor ne katıyor! Biz onlar gibi su kullanmıyoruz. Onlar su ile kaynatıyorlar. İspat ederdim. Bakıyorsun çamur. Millete çamur satıyorlar herhalde." diyerek gündeme geldi.

Henüz Cevap Gelmedi

İbrahim Tatlıses'in bu sözleri cevapsız mı kalacak merak ediliyor. Henüz CZN Burak ve Nusret'ten bir yanıt gelmedi. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. Her üç ismin de yurt dışında önemli işlere imza attığı ve atacağını da biliyoruz.

Yazar: Haberci
<